Slovenke osvojile Croatia Cup, Hrvatska posljednja

U ponedjeljak popodne završen je ženski nogometni turnir Croatia Cup, kojeg je ugostio Zagreb. Pobjedom u velikom finalu protiv Srbije prvo mjesto pripalo je reprezentaciji Slovenije.

Od prošlog utorka do danas na stadionima u Zagrebu odigranih je devet utakmica ovogodišnjeg turnira Croatia Cup. Nakon razigravanja po grupama šest ženskih seniorskih reprezentacija danas je odigralo utakmice za plasman.

Hrvatska je nakon poraza protiv Ukrajine (0:4) i remija protiv Slovenije (0:0) zauzela treće mjesto u grupi, tako da je na stadionu HAŠK-a odmjerila snage s Crnogorkama u susretu za peto mjesto. Nakon rezultata 1:1 (0:0) u regularnom dijelu utakmice Crna Gora je bila uspješnija u udarcima s bijele točke, tako da su Hrvatice turnir završile na posljednjoj poziciji.

U susretu za treće mjesto Ukrajina je na Kustošiji s 1:0 (1:0) svladala Bosnu i Hercegovinu, dok je u okršaju za prvo mjesto u Kranjčevićevoj Slovenija svladala Srbiju s 2:0 (0:0) i pomalo iznenađujuće, ali sasvim zasluženo podignula pobjednički pehar.

Simon Maljevac

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top