Izbornik Dena u akciji ‘Kupi travu za Varteks’ (FOTO/VIDEO)

Sinoć smo zajedno s ekipom iz Varteksa imali akciju potrage za izbornikom Denom, kako bi promovirao sada već zahuktalu kampanju ‘Kupi travu za Varteks‘.

Varaždinci kažu da boljeg čovjeka za tu prigodu nisu mogli pronaći, ali doslovno, pa smo im odlučili pomoći.

Od izvora bliskih redakciji saznali smo da se izbornik sa svojom ekipom priprema za sljedeću reprezentativnu akciju na jednom splitskom travnjaku.


Kako smo došli nenajavljeni, bilo je bojazni da nas čovjek na ulazu (za kojeg smo kasnije saznali da je Stripy) neće pustiti. Srećom za nas bila je noć, pa smo uspjeli iskoristiti jedan Stripyjev trenutak nepažnje (amaterizam Dena) i prošuljati se na travnjak. Nakon što smo ušli znali smo da je to to i da nas izbornik neće moći odbit kad čuje da smo iz Varteksa.

Tako je i bilo, iako se na početku nećkao, smekšao se kad je čuo da je trava za djecu. Jest da je bila greška u komunikaciji, ali je pomogla da dopremo do njegovog izborničkog srca.


Dok smo mi lomili izbornika za podršku njegovi momci marljivo su vježbali na travnjaku, crtajući neke linije s tekućinom za koju smo poslije saznali da je Cidokor. Što su nacrtali? Kažu: “Čut će se!”


Nakon utvrđivanja gradiva izbornik je predložio neke ljude koji bi bili bolji ambasadori ove akcije od njega. Prema njegovom mišljenju, oni bi sigurno kupili travu.


Za kraj smo od nepristranog izbornika pokušali izvući odogovor na pitanje: Podržava li Varteks? Pa…Video cijelih pregovora s izbornikom Denom i njegovom ekipom stiže uskoro…

Leave a Comment

Scroll to Top