Armada prekinula bojkot navijanja na domaćim utakmicama

Navijačka skupina Armada oglasila se objavom na svojoj facebook stranici kojom je poručila da od utakmice 11. kola HT Prve lige u kojoj Rijeka u nedjelju od 19 sati na Rujevici dočekuje Lokomotivu prekidaju bojkot navijanja na domaćim susretima.

Armada je proteklih mjeseci šutjela na domaćim utakmicama tražeći odlazak Igora Bišćana i Renata Pilipovića. Potom je razgovorom s Bišćanom razriješila sukob sa sad već bivšim trenerom Rijeke, ali je bojkot nastavljen zbog traženja odlaska pomoćnog trenera Renata Pilipovića. Ostavkom Igora Bišćana i njegova stožera prije tjedan dana do toga je i došlo pa će navijači ubuduće ponovno bodriti svoju momčad na Rujevici.

Armada je u svojoj objavi poručila:

SVI U KOP!

Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen!

Ulaznice za sjevernu tribinu za ogled protiv Lokomotive možete kupiti na zapadnim blagajnama kampa HNK Rijeka u petak (15-19 sati), subotu (9-13 sati). Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 15 sati, a istočna od 18 sati. Cijena ulaznice za članove KNA ili HNK Rijeke je 40kn, dok je za ostale 70 kn.

Svi koji niste članovi učlaniti se možete četvrtak i petak u prostorijama KNA od 18-21h.

Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda!

Prvo mjesto i trofeji naše su želje i snovi.
Borba za svaku pobjedu naša je realnost.
GURATI TE NAPRIJED NAŠA JE ŽIVOTNA ZADAĆA!
SAMI PROTIV SVIH!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top