Domagoj Pušić potpisao za prvaka Litve

Domagoj Pušić novi je igrač litavskog prvaka Suduve za koju je kao slobodan igrač potpisao ugovor do konca 2020. godine.

27-godišnji veznjak nogometom se počeo baviti u rodnom Osijeku, za čijeg je prvoligaša ukupno upisao 167 nastupa u svim natjecanjima i pri tom postigao devet pogodaka.

U rujnu 2013. iz Osijeka je prešao u Rijeku za koju je upisao svega četiri ‘trash-time’ nastupa te na ljeto sljedeće godine biva posuđen tada prvoligašu Zadru, za kojeg do kraja sezone igra u 27 Prva HNL utakmica. Nakon povratka u Rijeku kao slobodan igrač potpisuje za švicarskog prvoligaša Lugano za koji je igrao u 19 utakmica uz prosjek od četrdesetak minuta po utakmici. Nije se Pušić uspio u konačnici uspio nametnuti u Švicarskoj, te se u kolovozu 2016. vraća u matični Osijek, čije je boje branio sve do rastanka pri okončanju prošle sezone, otkada je i bio bez angažmana.

U klubu iz Marijampolea nosit će dres s brojem 25, te će svlačionicu dijeliti sa sunarodnjacima Androm Švrljugom, Josipom Tadićem, Ivanom Kardumom i Karlom Bručićem.

Posljednje spomenuti trojac sudjelovao je u današnjem 5-0 slavlju Suduve nad Palangom u odgođenoj utakmici 20. kola. Bručić je upisao asistenciju i pogodak, dok je Tadić također bio strijelac, a Kardum cijelu utakmicu odradio na vratima trenutnog lidera litavskog prvenstva.

Rezultati by SofaScore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top