Ante Erceg posuđen Esbjergu

Hrvatski ofenzivac Ante Erceg je napustio Brondby, ali je ostao u Danskoj te će ostatak sezone provesti na posudbi u Esbjergu.

30-godišnji Erceg usprkos unosnom ugovoru koji mu traje do ljeta 2022. godine nije opravdao očekivanja u Brondbyju te je od ljeta 2018. godine upisao samo 31 nastup u kojim je postigao pet golova, a ove sezone često nije bio ni u kadru na koji je računao trener Niels Frederiksen.

Erceg će Esbjergu pokušati pomoći da izbori ostanak u Superligi obzirom da se nakon 20 odigranih kola nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice s 13 osvojenih bodova.

Sportski direktor Brondbyja Carsten Jensen je ovom prilikom rekao: “Nažalost po Antu i nas, bilo je previše loših trenutaka za njegovog boravka u Brondbyju. Ante se u ranijoj karijeri dokazao kao vješt igrač pa se nadamo da će zbog novog okruženja i minutaže koju će dobiti u Esbjergu vratiti svoju karijeru na pravi put.”

U dosadašnjoj karijeri Erceg je bio i član RNK Splita, Balikesirspora, Hajduka i Shabab Dubai, a najbolje razdoblje mu je bilo ono koje je proveo na Poljudu. U dresu Bilih je u 56 službenih nastupa postigao 26 golova.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore

Leave a Comment

Scroll to Top