h+

h+ special: razgovor s Davorom Živkovićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Davor Živković – Životopis >> Davor Živković – Motivacijsko pismo >> Davor Živković – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Davor Živković:

h+ special: razgovor sa Sergijem Popovićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Sergije Popović – Životopis >> Sergije Popović – Motivacijsko pismo >> Sergije Popović – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Sergije Popović:

h+ special: razgovor s Benjaminom Perasovićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Benjamnin Perasovič – Životopis >> Benjamin Perasović – Motivacijsko pismo >> Benjamin Perasović – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Benjamin Perasović:

h+ special: razgovor s Markom Mustapićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Marko Mustapić – Životopis >> Marko Mustapić – Motivacijsko pismo >> Marko Mustašić – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Marko Mustapić:

h+ special: razgovor s Ivicom Močićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Ivica Močić – Životopis >> Ivica Močić – Motivacijsko pismo >> Ivica Močić – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Ivica Močić:

h+ special: razgovor s Ninom Martinićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Nino Martinić – Životopis >> Nino Martinić – Motivacijsko pismo >> Nino Martinić – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Nino Martinić:

h+ special: razgovor s Dujom Malenicom, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Duje Malenica – Životopis >> Duje Malenica – Motivacijsko pismo >> Duje Malenica – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Duje Malenica:

h+ special: razgovor s Tinom Laušićem, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Tin Laušić – Životopis >> Tin Laušić – Motivacijsko pismo >> Tin Laušić – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Tin Laušić:

h+ special: razgovor s Krešimirom Krolom, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Krešimir Krolo – Životopis >> Krešimir Krolo – Motivacijsko pismo >> Krešimir Krolo – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Krešimir Krolo:

h+ special: razgovor s Denisom Alajbegom, kandidatom za NO HNK Hajduk Split (VIDEO)

Ususret drugom krugu izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split koji se održava u subotu 15. prosinca razgovarali smo s kandidatima koji su preostali u utrci nakon prvog kruga izbora. >> Denis Alajbeg – Životopis >> Denis Alajbeg – Motivacijsko pismo >> Denis Alajbeg – Intervju (1. krug) Pogledajte što nam je rekao Denis Alajbeg:

Scroll to Top